Три от оригиналните звезди от актьорския състав на филма Джурасик

...
Три от оригиналните звезди от актьорския състав на филма Джурасик
Коментари Харесай

Три от оригиналните звезди на "Джурасик парк" се събират за ново продължение

Три от истинските звезди от актьорския състав на кино лентата " Джурасик парк " ще се съберат още веднъж за ново продължение на научно-фантастичната кино поредност " Джурасик свят ", оповестява профилираното издание за кино Deadline.

Сам Нийл, Лаура Дърн и Джеф Голдбум ще съживят облиците си надлежно на двамата палеонтолози и математик а във филм, чието работно заглавие за момента е " Джурасик свят 3 ".

И тримата артисти се снимат в шлагера " Джурасик парк " от 1993 година, основан по книгата на Майкъл Крайтън и режисиран от Стивън Спилбърг. Всеки от тях по-късно се е появявал настрана в последвалите негови разклонения.

 Кадър от първия
© Associated Press

Кадър от първия " Джурасик парк "

Първият филм е сниман през август 1992 година на Кауай и прави премиерата си през април идната година, след което се трансформира в най-печелившия филм до тогава - международен боксофис от близо 1 милиарда $. Освен че е посрещнат добре от рецензията, той печели и доста кинонагради, в това число 3 оскара за специфични резултати и тон

Поредицата " Джурасик свят " стартира да се снима през 2015 година, след разочароващия търговски триумф на предходните продължения " Изгубеният свят " и " Джурасик парк 3 ". Тя съумя да реализира боксофис триумф с 1,7 милиарда $ за първата си част и още 1.3 милиарда $ за продължението от 2018 година.

Следващият филм ще бъде режисиран от Колин Тревъроу и още веднъж ще е с присъединяване на Крис Прат и Брайс Далас Хауърд. Очаква се фотосите му да стартират идната година и да е на огромен екран през лятото на 2021 година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР