Три оферти постъпиха в рамките на крайния срок за подаване

...
Три оферти постъпиха в рамките на крайния срок за подаване
Коментари Харесай

Три оферти постъпиха по обществената поръчка за изграждане на Националната детска болница

Три предложения постъпиха в границите на крайния период за подаване на оферти по социална поръчка с предмет: „ Избор на реализатор за осъществяване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница “, оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Трите предложения бяха обществено отворени през днешния ден в Министерството на здравеопазването от комисия, назначена със заповед на министъра на опазването на здравето. Комисията има период до 40 работни дни, считано от през днешния ден, с цел да избере реализатор на публичната поръчка за създаване на Националната детска болница.

Предложения по публичната поръчка постъпиха от: Дружество по Закона за отговорностите и договорите (ЗЗД) „ Детска болница-София “ (участници в обединяването са „ Климатроник “ ЕООД и Иновасионес Техникас Ен Симентасион СА ДЕ Сухопътни войски Проес Консулторес СА), Дружество по Закон за задълженията и договорите „ Детско здраве “ (участници в обединяването са „ Главболгарстрой “ АД, „ ГБС-Пловдив “ АД и „ Главболгарстрой Интернешънал “ АД) и Обединение „ Здраве за децата на България “ (участници в обединяването са „ Трейс Груп Холд “ АД, „ Смарт Билд Дигитал “ ЕООД, „ Монолит “ АД и „ Инжпроект “ ООД).

След като комисията завърши работа по прегледа на наличието на постъпилите предложения и оценка на техническите параметри, ще бъдат отворени ценовите оферти на претендентите в публичната поръчка.

Припомняме, че плануваният оптимален финансов запас на възложителя за осъществяване на публичната поръчка възлиза на 95 442 000 лева с Данък добавена стойност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР