Три нови клуба на пенсионера са изградени в „Подуяне“ през

...
Три нови клуба на пенсионера са изградени в „Подуяне“ през
Коментари Харесай

Ева Митова, кандидат за кмет на “Подуяне”: Изградихме три нови клуба на пенсионера в района през последните години

Три нови клуба на пенсионера са построени в „ Подуяне “ през последните години. Това стана ясно по време на среща на претендента за кмет на региона от коалиция ГЕРБ/СДС/ Ева Митова и претендента за общински консултант Силвия Христова с възрастни хора от „ Подуяне “. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

„ Много съществено и отговорно гледаме на задачата си да осигурим комфорт на възрастните хора и хората с увреждания. Когато станах кмет през 2007 година в региона имаше единствено един клуб на пенсионера. В момента са четири и аз благодаря, че ги употребявате и се грижите за тях “, обърна се към присъстващите Митова.



На собствен ред Силвия Христова срещна възрастните хора с главните акценти от програмата на претендента за кмет на София Йорданка Фандъкова.

„ Всичко, което предлагаме, е изцяло действително и изпълнимо, тъй като зад всяко заричане стоят съответни планове. Основен приоритет е облагородяването на кварталите. След като към този момент изпълнихме по-сериозна част от огромните инфраструктурни планове, в този момент е моментът да се обърне по-сериозно внимание на кварталите “, сподели Христова.



Ева Митова направи доклад за свършеното досега и срещна възрастните хора с програмата си за развиване на „ Подуяне “ през идващите 4 години: създаване на метро в региона, създаване на Източна дъга от Северна скоростна дъга до бул. „ Ботевградско шосе “, облагородяване на междублоковите пространства с паркинги, зони за игра, спорт и отдих, ремонт на ул. „ Васил Кънчев “ от бул. „ Ботевградско шосе “ до ул. „ Резбарска “, ул. „ Макгахан “ и ул. „ Летоструй “, създаване на три многоетажни паркинга в кв. „ Хаджи Димитър “ и кв. „ Сухата река “ и постройка за Културен център в кв. „ Сухата река “, построяването на нов парк в кв. „ Левски Г “ и многофункционална спортна зала на бул. „ Владимир Вазов “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР