Три нови имена влязоха в управата на Сдружение ФК ЦСКА

...
Три нови имена влязоха в управата на Сдружение ФК ЦСКА
Коментари Харесай

Три нови имена влязоха в ЦСКА 1948

Три нови имена влязоха в управата на Сдружение „ ФК ЦСКА 1948 “. Това се случи на Общото заседание на членовете на Сдружението, което се организира в Централния боен клуб.

След гласоподаване бе решено УС да е формиран от петима души, като единствените, които резервираха мястото си там, са Никола Газдов и Явор Пангелов. Новите имена, влизащи в управата на клуба, са Стефан Сотиров, Добрин Гьонов и Мартин Митов.

Стефан Сотиров е на 27 години от София. Юрист по специалност и трето потомство армеец. Мартин Митов е управител при един от спонсорите на клуба – Sport Depot. Добрин Гьонов е прочут измежду почитателите на клуба. От февруари насам 31-годишният софиянец заема поста на Оперативен шеф. Гьонов бе определен и за ръководител на Управителния съвет.

За почетен ръководител на Сдружението бе определен именитият футболист на ЦСКА Ангел Рангелов.

Освен избора на ръководител и УС, на събранието се разяснява и бюджета за идния сезон в Трета лига. Стана ясно, че повече от половината от парите са подсигурени, само че ще се търсят и нови вложители.

Бяха признати и новите членове на Сдружение „ ФК ЦСКА 1948 “, като се регистрира приръст с близо 50 % от началото на тази година досега.

Източник: Sporta.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР