Три наземни паркинга ще бъдат изградени до края на септември

...
Три наземни паркинга ще бъдат изградени до края на септември
Коментари Харесай

Изграждат три паркинга в район „Младост“ през септември

Три наземни паркинга ще бъдат построени до края на септември в регион „ Младост “. Това разгласи пред БГНЕС краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на региона арх. Румен Русев.

„ Идеята е на общински парцели, които са предопределени за паркинг - наземни, подземни или за жилищно строителство да бъдат построени такива уреди. На този стадий ще бъдат издигнати като краткотрайни по член 55 от Закона за устройство на територията “, съобщи Русев.

Първият паркинг ще бъде построен против църквата на „ Младост 3 “ наоколо до затворения комплекс, който локалните назовават „ Китайската стена “. Съоръжението ще бъде построено от строителя на жилищния комплекс.

„ Паркингът ще е за към 30 автомобила и ще може да се употребява гратис от хората, които оставят колите си в него. Надявам се на идващ стадий да успеем, посредством публично-частно партньорство или под някаква друга форма да изградим триетажен паркинг на това място “, добави кметът. Русев уточни, че останалите два паркинга ще бъдат построени в „ Младост 2 “и „ Младост 4 “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР