Три момичета са били изнасилени само за ден в Пловдив

...
Три момичета са били изнасилени само за ден в Пловдив
Коментари Харесай

Само за ден три насилени непълнолетни девойки в Пловдив

Три девойки са били изнасилени единствено за ден в Пловдив и региона. Жертвите са малолетни и са се обърнали за подпомагане към органите на реда. Гаврите са станали преди дни. Първото посягане е станало край Куклен.

14-годишна била край града на разходка, когато е връхлита мъж и се възползва полово от нея. Момичето се оплакало на майка си и дружно са подали сигнал в полицията. Оказва се, че жертвата и насилникът й се познавали.  Това било момче на 19 години от Куклен, пише TrafficNews.

Още едно момиче на 14 години е подало сигнал за полово принуждение по отношение на него.  Тя била на посетители у собствен другар в Кършияка. В един миг обаче 19-годишният мъж решил да задоволи нагона си, даже без желанието на гостенката му.

Последната подала тъжба в районното дружно с майка си.

Третото посягане е станало в Стамболийски.  Отново момче на 19 години изнасилило 16-годишна. Посегателството е станало през нощта в дома на насилника. Веднага след половия акт жертвата се е прибрала вкъщи, разказала на родителите си какво е станало и потърсили подпомагане от полицията.

Работата по всички случаи продължава. Уведомена е и прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР