Три момчета са били арестувани, след като по невнимание влезли

...
Три момчета са били арестувани, след като по невнимание влезли
Коментари Харесай

Тийнейджъри с „Калашников” хванати в имението на Тръмп във Флорида

Три момчета са били задържани, откакто по нехайство влезнали в именито на президента Доналд Тръмп със зареден автомат „ AK-47 ” , заяви Би Би Си.

Преследването почнало, откакто полицията в Палм Бийч се пробвало да се приближи до кола, паркирана наоколо до клуба на президента „ Мар-а-Лаго ”.
Момчетата - на 15 години, прескочили стената, ограждаща президентския парцел в опит да избягат и по-късно са открити, до момента в който се криели там.

Говорителят на полицията Майкъл Огродник сподели пред AP News, че момчетата са открити на към три километра от клуба и са избягали, когато чиновници създали опит да ги ревизират.

Според полицейски отчет те са напуснали колата и са избягали в клуба. Твърдят, че са изхвърлили раница, съдържаща заредената полуавтоматична пушка АК 47.

" Те нямаха визия къде се намират ", сподели господин Огродник и добави, че имат шанс, че фамилията на господин Тръмп не е било по това време там, защото другояче може са щели да бъдат убити от тайните служби, охраняващи президента.

Тийнейджърите са упрекнати в навлизане с огнестрелно оръжие, щурм и оказване на опозиция при арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР