Три много интересни събития предстоят в началото на декември във

...
Три много интересни събития предстоят в началото на декември във
Коментари Харесай

Три супер събития предстоят във Варна

Три доста забавни събития предстоят при започване на декември във Варна. След огромния интерес към събитията на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), в този момент уредниците са подготвили не едно, а цели три спортни събития за всички бойци, без значение от стила, който упражняват.

В рамките на няколко дни, в интервала сред 2-и и 5-и декември, във Варна ще се организира неповторим по рода си подготвителен семинар, Европейско състезание по киокушин за мъже и дами, както и дълго чаканото бойно шоу SENSHI 10.
 Канело нокаутира Плант и влезе в историята
Канело нокаутира Плант и влезе в историята

Той е най-хубавият боксьор сега

Всички участници в семинара ще имат неповторимата опция да упражняват с К-1 величия и инструктори от международна класа и същото време да бъдат фенове на супер събитието SENSHI 10 и на 3-тото Европейско състезание по киокушин. Скоро ще бъде оповестена и цялостната стратегия на семинара, съобразена с Европейското състезание киокушин и бойната галавечер SENSHI 10.

Не пропускайте опцията да станете част от историческо за KWU събитие 3 в 1 - Европейско състезание по киокушин, семинар на Професионалната лига на KWU и бойната галавечер SENSHI 10.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР