Три млади жени от София са обвиняеми за кражба на

...
Три млади жени от София са обвиняеми за кражба на
Коментари Харесай

Хванаха 3 жени от София, крали в магазин в Етрополе

Три млади дами от София са обвинени за кражба на артикули за близо 1000 лева от магазин в Етрополе.

Троицата са под гаранция, откакто са хванати от полицията, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи София област. Извършителките на обири са разкрити след бързи дейности на полицията в Етрополе и Самоков. В хода на оперативно-издирвателните дейности по осъществена кражба на движимости на обща стойност 954 лв. от магазин в Етрополе, криминалистите от районното ръководство в града разкрили, че незаконното посягане е дело на три млади дами от София.

Едната от тях е осъждана.

След привършване на следствието трите са привлечени като обвинени и им е наложена мярка за неотклонение „ подписка ". Делото е изпратено в прокуратурата с мнение за съд. Работата по другия случай почнала след подадено заявление от гражданин на Самоков, че от вкъщи му е осъществена кражба на сумата от 420 лв..

В резултат на оперативната работа на чиновниците от полицейски сектор „ 7-ми квартал " е открито, че причинител на кражбата е 18-годишна госпожица от същия град. В снетите ѝ сведения тя направила цялостни признания. Отнетата сума била възобновена на пострадалия. Материалите по случая са изпратени в прокуратурата с оглед използване наредбите на член 218Б от Наказателен кодекс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР