Три милиона евро трансферна сума ще търси Лудогорец при продажба

...
Три милиона евро трансферна сума ще търси Лудогорец при продажба
Коментари Харесай

Лудогорец иска 3 милиона евро за Кирил Десподов

Три милиона евро трансферна сума ще търси Лудогорец при продажба на звездата си Кирил Десподов в чужбина, признава източник на " България Днес " от клуба.

За желанието си да заиграе още веднъж в тим от Западна Европа заприказва самият нападател, откакто стана ясно, че " орлите " няма да вземат участие в евротурнирите и напролет.

Същият сюжети при Десподов бе проигран през зимата на 2019 година Тогава той бе футболист на ЦСКА и през януари бе продаден на италианския Каляри против бомбастичната за родните стандарти сума от 4 000 000 евро. За предната 2018 година Десподов бе определен и за Футболист №1 на България - приз, който подвига цената на всеки състезател.
 Десподов изпраща година на забележителни достижения
Десподов изпраща година на забележителни достижения

Ето какво направи през 2021-а

За жал, в тима от Ботуша на българина не му потръгна или не бе оценен и единствено след няколко месеца се озова в Щурм (Грац) чартърен. През тази година правата му бяха изплатени от Лудогорец с вярата да помогне точно в мачовете от евротурнирите.

Според неофициални източници българският първенец е платил на Каляри сума от към 2,5 млн. евро плюс % от следващ трансфер. Според авторитетния уебсайт за оценка на футболисти " Трансфермаркт " Десподов коства 3,2 млн. евро, само че съгласно родни експерти през зимния трансферен прозорец тази сума е нереалистична.

Тимът от Разград първо се размина с присъединяване в Шампионската лига, а в Лига Европа приключи на последното място в групата си. Предвид въпреки всичко присъединяване във втория по авторитет европейски клубен шампионат, както това в националния тим, се работи по проект Кирил Десподов още веднъж да стане №1 у нас и да се повтори сюжетът от 2019 година, издават още от столицата на Делиормана. Засега от кое място има интерес към капитана на " орлите ", не се загатва, защото е прекомерно рано, само че преди първия му трансфер с изключение на от Италия имаше запитвания и от клубове от Англия, Русия и Турция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР