Три месеца след трагичната смърт на Феди Башур, доведения син

...
Три месеца след трагичната смърт на Феди Башур, доведения син
Коментари Харесай

И майката на Феди Башур приключи с траура! Дамата отмаря на яхта, цялата облечена в бяло

Три месеца след трагичната гибел на Феди Башур, доведения наследник на фолк певицата Емилия, неговата биологична майка Катя Башур излезе на ярко, видя HotArena.

Рускинята стартира да се появява на всемирски събития и е изключително дейна в обществените мрежи. Мнозина смятаха, че русокоската се е затворила в дома си, не стопира да плаче и е изпаднала в тежка прочувствена дупка, от която надали скоро ще се измъкне. Тя живее в Марбея и даже не пристигна на погребението на сина си, писа „ Галерия “.

Всъщност Катя е добре, а околните и приятелите й не я оставили нито за момент през тежкия интервал. Успели да я убедят, че би трябвало да се върне към живота и бизнеса си със здравословни храни, вместо да потъва в обезсърчение. Затрупали я с психическа литература и й подарили книгата на Мо Гаудат, която съдържа доста препоръки за това по какъв начин хората преодоляват тежки моменти и най-много загубата на околните.

През последните три месеца не спряла да работи, разкрила заведение за здравословно хранене, където прецизно следяла дали чиновниците й прецизно извършват дейностите си.

В началото на август (две седмици след сватбата на някогашния й мъж Жорж Башур с фолк певицата Емилия) Катя си разрешила отмора и отишла с приятелки на море с яхта за няколко дни.

Че е траяла напред сочи и аутфитът й. Тя не носи черни одежди, а залага на белите рокли или транспарантните тениски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР