Три месеца до края на каторгата, така определи времето до

...
Три месеца до края на каторгата, така определи времето до
Коментари Харесай

Николай Бареков става учител

„ Три месеца до края на каторгата ”, по този начин дефинира времето до края на мандата си в Екологичен потенциал евродепутатът от Презареди България Николай Бареков, написа " 19 минути ".

``
реклама

„ От есента най-сетне ще сбъдна фантазията си да се завърна в учебно заведение ”, съобщи за проектите си той. Бареков се надява да стане „ редови преподавател по литература и български език ”. „ Още идната седмица ще подам молбата си за работа в МОН в очакване на разпределението ми “, похвали се евродепутатът, във Facebook. „ Политиката е за лъжци и олигофрени.. Литературата е за такива като мен “, аргументира професионалния си опит и бъдещите си проекти Бареков. Така той даде поръчка, че не възнамерява да се явява на идните избори напролет.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Blue hills (преди 3 секунди) Рейтинг: 16521 | Одобрение: 8261  Ухилен :woot: :woot:  майко блага!!!!  0  0 гарфилд (преди 1 минута) Рейтинг: 1008 | Одобрение: 383 Да ти имам каторгата.А за тлъстата заплата в евро,нищо не казваш.Дебил несравним. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР