Три малки кученца и тяхната майка бяха спасени в центъра

...
Три малки кученца и тяхната майка бяха спасени в центъра
Коментари Харесай

Мъж и жена изхърлиха кученца в шахта в столицата

Три дребни кученца и тяхната майка бяха избавени в центъра на София от екип на " Аварийна помощ и предварителна защита " (АПП) на Столична община, откакто мъж и жена ги хвърлиха в шахта покрай Орлов мост.



Служителите на АПП, откакто забелязали по какъв начин двамата изваждат животинките от спрял автомобил и ги хвърлят, незабавно тръгнали по петите им, само че не съумели да ги заловен. След това се върнали на мястото, където избавили бебетата и майката. В шахтата, в която са били изхвърлени, имало вода и задачата била животинките да се удавят.

Регистрационният номера и марката на колата са известни и са предадени на Столична дирекция на вътрешните работи за търсене. Кучетата са настанени в клиниката във Връбница. Според ветеринар дребните са на към 3 месеца. Прегледани са и е открито, че са в положително положение с помощта на бързата реакция на чиновниците на Столична община.

Полицията разполага с доказателства за осъщественото закононарушение. Има фотоси и записи от видеокамери на мъжа и дамата по какъв начин изхвърлят кученцата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР