Три лица са извършили грабеж на портфейл с лични документи

...
Три лица са извършили грабеж на портфейл с лични документи
Коментари Харесай

Трима варненци пребиха човек на улицата заради портфейл и телефон

Три лица са направили обир на портфейл с персонални документи и сумата от 100 евро, както и мобилен телефон, откакто са нанесли побой над притежателя им. Това оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Престъплението е осъществено в събота към 08:00 часа, на ул. «Цар Иван Срацимир» в морския град. Пострадалият е побоя и кражбата е 43-годишен арменски жител, който непрекъснато обитава във Варна. След извършени оперативно – издирвателни действия и процесуално – следствени дейности е открито, че причинители на действието са: Я.Ч. (20 г.), С.К. (23 г.) и Р.К. (21 г.). Тримата мъже са от Варна и са добре известни на Министерство на вътрешните работи. Извършителите са арестувани за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

По-късно същия ден, към 12:40 часа, на ул. «Народни будители», незнайно лице е направило обир на мобилен телефон от малолетно момче, откакто е използвало физическа мощ и закани по отношение на него. Установено е, че причинител на действието също е малолетно момче от Варна, известно на Министерство на вътрешните работи. Същото е арестувано за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР