Три лъка, пет смъртни случая и много въпроси, на които

...
Три лъка, пет смъртни случая и много въпроси, на които
Коментари Харесай

Загадъчните смъртни случаи в Германия са най-вероятно ритуални самоубийства

Три лъка, пет смъртни случая и доста въпроси, на които полицията в две немски провинции се затруднява да разкрие отговора. В събота в баварския град на Дунав, Пасау, бяха открити три натрупа в къща за посетители. В дома на една от жертвите в друга провинция, Долна Саксония, управляващите се натъкват на безжизнените тела на две други дами. Полицията подозира, че става въпрос за ритуално самоубийство.

Повече от 500 км. разделят Пасау в Бавария от долносаксонското градче Витинген. От предходната събота обаче те са свързани от тайнствен престъпен случай. Общо пет натрупа са разкрили служителите на реда, някои прободени със стрели от лък. Централна фигура в заплетения проблем се оказва мъртва жена, открита в Пасау. В къщата ѝ във Витинген са открити труповете на две други дами.
Жителка на Витинген: Всъщност, хората във Витинген се знаем. Малко село е. Изведнъж се оказваме в центъра на толкоз извънредно нещо с толкоз доста жертви. Не желая да кажа, че се чуствам нестабилно, само че чувството е неприятно.  В Германия проверяват загадъчната гибел на трима души, убити със стрели В Германия проверяват загадъчната гибел на трима души, убити със стрели
Германската полиция проверява гибелта на трима души, убити със стрели. Телата са открити от личния състав на хотела, в който отседнали жертвите. В стаята...

Разследващите са разкрили, че едната от мъртвите дами във Витинген е 30-годишна партньорка на собственичката на къщата, чийто мъртвец беше открит в Пасау.

Другата жертва е 19 годишна, която от доста години е оповестена от родителите си за търсене. Причината за гибелта им остава неразбираема. Аутопсията на труповете в Пасау хвърля малко повече светлина. Прокуратурата допуска ликвидиране и самоубийство.
Валтер Файлер, основен прокурор на Пасау: Не са открити никакви следи от принуждение. Две от стрелите са улучили две от жертвите право в сърцето, а третата стрела е отправена по-късно във врата на жертвата. Не са открити уповайщи субстанции, лекарства или медикаменти.
Труповете в Пасау на мъж и две дами. Мъжът и едната жена са били членове на рицарски клуб и са взели участие в шампионати. Не е известно дали поради това са имали лък. Мотивът за гибелта им обаче остава тайнственост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР