Три лъжички сода за хляб, една лъжичка мед, една лъжичка

...
Три лъжички сода за хляб, една лъжичка мед, една лъжичка
Коментари Харесай

Забравете За Бръчките! Бъдете Вечно Млади С Тайната Турска Рецепта На Ханъмите!

Три лъжички сода за самун, една лъжичка мед, една лъжичка витамин Е (има го в аптеката), четвърт лъжичка канела и четири лъжички сметана или мляко.

Смесвате нужните артикули до момента в който се получи гъста примес. Ако ви се вижда рядка към сместа може да добавите още хлябна сода. Маската се постанова върху авансово почистени лице и шия. Като се внимава да не се засягат зоните на очите и устата.

Оставяте я да изсъхне. Някъде след към 20 минути почиствате с влажен памук пропит с вода. Без да търкате прекомерно доста. След изплакване ще усетите по какъв начин кожата ви е по опъната. А след няколко такива процедури, които се предлагат два пъти в седмицата ще се учудите от невероятния резултат.

Тези, които имат сензитивна кожа би трябвало доста да внимават. Някои от съставките не е изключено да провокират алергия. Особено внимавайте с меда и канелата. Ако желаете може да ги замените в рецептата с яйчен жълтък. И в двата случая тайната рецепта на ханъмите ще ви изненада с бързия си резултат, предават от електронната организация pik.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР