Три културни института – Плевенската филхармония, Общински хор „Гена Димитрова“

...
Три културни института – Плевенската филхармония, Общински хор „Гена Димитрова“
Коментари Харесай

Три културни института в Плевен готвят концерт за 20 г. областна управа

Три културни института – Плевенската филхармония, Общински хор „ Гена Димитрова “ и спектакъл „ Иван Радоев “, готвят концерт във връзка 20-ата годишнина на плевенската регионална администрация. Спектакълът ще бъде на 25 февруари от 19, 00 ч. Програмата включва известни произведения на Панчо Владигеров, Верди, Монти, Родриго, Лехар и други Входът е свободен, заяви през днешния ден регионалният шеф на Плевен Мирослав Петров. Той благодари на трите института за това, че са се отзовали на неговата покана тази годишнина да бъде маркирана със съдържателна и класна демонстрация.
Преди концерта в регионалната администрация ще има среща на всички регионални шефове на Плевен до момента. Те и най-дългогодишният чиновник в регионалната администрация ще получат от Петров почетни плакети.
„ Приехме с доста положително възприятие това, че сте решили да извършите това честване с една колаборация от културните институти на града. Приготвили сме приятна стратегия от типичен творби, които са известни и налични до хората. Диригент ще бъде Деян Павлов “, сподели шефът на филхармонията Любомир Дяковски.
„ За хор „ Гена Димитрова “ това е следващият влиятелен и забележителен концерт, към който ние се отнасяме с голямо внимание. Благодарим за поканата да участваме. Радваме се, че за следващ път плевенската аудитория ще има опция да посети наше присъединяване и да се наслаждения на бисери от оперното и оперетното изкуство “, добави Анелия Дечева, началник на хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР