Три кръстовища в центъра на София – на „Орлов мост“,

...
Три кръстовища в центъра на София – на „Орлов мост“,
Коментари Харесай

Три кръстовища в центъра на София остават блокирани

Три кръстовища в центъра на София – на „ Орлов мост “, на бул. „ Васил Левски “ при Ректората на Софийския университет, и на бул. „ Цар Освободител “, остават блокирани от палаткови лагери.
Ден 30: Палатковите лагери на митинга се завърнаха на " Орлов мост " и в " Триъгълника на властта " София още веднъж е блокирана от стачкуващите
Въпреки дъжда, който не спря цяла нощ, доста протестиращи останаха на „ Орлов мост “, излиза наяве от техни изявления в обществените мрежи.

Голяма готовност е имало към 4 ч. сутринта, защото преди два дни точно в този час полицията в София и цялата страна скапе палатковите лагери и изгони протестиращите от кръстовища и пътища.



Заради блокадите в София с изменен маршрут са доста линии на градския превоз в столицата – автобусни линии: 9, 72, 75, 76, 84, 94, 184, 204 и 604, и тролейбусни линии 1, 2, 4, 5, 7, 8 и 11.
Нова обсада на кръстовища в София, градският превоз е с изменен маршрут През нощта имаше скупчване на полиция и жандармерия, само че до взлом не се стигна
Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев предизвести през вчерашния ден, че барикадите в София ще бъдат отстранени.
Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи: През миналата нощ бе изработен несполучлив опит да бъде взривен гражданския мир Барикадите ще бъдат отстранени, отговорността за всичко оттук насетне ще се носи от нарушителите на закона, сподели старши комисар Георги Хаджиев
За унищожаване на палатковите лагери прикани и кметът на града Йорданка Фандъкова.



Кметът моли да се съблюдава законът и митингите да се декларират и организират според Закона за събранията и митингите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР