Три красавици развличат Григор Димитров по време на световната пандемия.

...
Три красавици развличат Григор Димитров по време на световната пандемия.
Коментари Харесай

Гришо бори скуката с три мацки

Три хубавици развличат Григор Димитров по време на международната пандемия. Тенис звездата е намерил автентичен метод да се пребори със скуката, видя HotArena.

Тенисистът води видеочатове и то с три мацки по едно и също време.

Френската му колежка Ализе Лим е една от дамите, които го издадоха. Тя качи фотография, на която се вижда по какъв начин с още две свои приятелки поддържат връзка с Гришо.

Красавицата изясни, че съблюдава обществената отдалеченост наложена във Франция, а по ухилените лица на четиримата приятели съдим, че очевидно не скучаят в обществените мрежи.

Ализе Лим от години е спрягана за гадже на Димитров. Чаровницата нееднократно е замесвана във връзки с футболиста, а някои клюки гласяха, че тя даже е заменила Никол Шерцингер в сърцето на българина, написа " България през днешния ден ".

Никой от тях не разяснява слуховете, само че е реалност, че двамата са много близки. Ализе постоянно е засичана в Монако, където живее и Григор.

Двамата настояват, че са единствено другари, само че връзката им несъмнено е сложна за установяване. И защото единият е във Франция, а другият в Америка, постоянно си поддържат връзка онлайн.

Междувременно Димитров не пропусна да поддържа България и в битката с ковид. Той показа фотография в инстаграм от „ Арена Армеец ”с полевата болница, под която написа „ Готови сме за всичко. Да се грижим за себе си и за другите ”, н аписа Гришо на български и британски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР