Три контролно-пропускателни пункта /КПП/са изградени на територията на ОД на

...
Три контролно-пропускателни пункта /КПП/са изградени на територията на ОД на
Коментари Харесай

Три КПП са изградени на територията на ОД на МВР- Шумен

Три контролно-пропускателни пункта /КПП/са построени на територията на ОД на МВР- Шумен, като полицейски чиновници се грижат за сигурността на водачите, които се движат по разнообразни пътни посоки, оповестяват от пресцентъра на полицията в града.

Единият пункт е построен преди село Пристое, защото пътят Шумен - Силистра е пристъпен единствено там. Униформените пропущат водачи, които пътуват с последна точка селото.

Вижте настоящата пътна конюнктура в страната

Второто контролно-пропусквателен пункт е на пътен възел Белокопитово, в посоките Русе и Търговище. Към Търговище придвижването е неразрешено за товарни коли над 12 тона, водачите на леки коли се движат при зимни условия. Пътят към Русе е напълно затворен, заради снегонавявания и нулева видимост. Пътни служители на реда пренасочват придвижването, единствено на леки коли, през Търговище, Попово, Бяла, Русе.

контролно-пропусквателен пункт е построено и на кръговото придвижване в посока Силистра. Автомагистрала "Хемус " е проходима при зимни условия. Ришкият проход е отворен, обработен е и по него без ограничавания се движат всички коли.

От полицията умоляват водачите да съблюдават напътствията на полицейските чиновници, да подхващат пътешестване при последна нужда, да съблюдават рестриктивните мерки, въведени с пътни знаци и да потеглят готови на път- с задоволително гориво, работещи стъкломиещи устройства. При потребност водачите могат да потърсят подпомагане и помощ посредством телефон 112, напомнят от ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР