Три контролни срещи ще изиграят през почивните дни футболните клубове

...
Три контролни срещи ще изиграят през почивните дни футболните клубове
Коментари Харесай

Четири контроли ще се изиграят през почивните дни във Врачанско

Три контролни срещи ще изиграят през почивните дни футболните клубове от община Мездра. Днес от 14:00 часа вторият в есенното класиране във Врачанската "А " регионална група ОФК "Локомотив " /Мездра/ приема на изкуствения терен на градския стадион деветия на полусезона "Ботев " /Рогозен/. Това е третата инспекция на мездренските "железничари " по време на зимната подготовка на тима. В първите две те победиха с 6:2 четвъртия през есенния дял от шампионата в "А " ОФГ Монтана "Партизан " /Доктор Йосифово/ и с 5:1 петия на полусезона в същата група "Бойчиновци ".
Също през днешния ден на стадиона в село Зверино, ще играят седмият в есенното класиране във Врачанската "А " регионална група "Скала 2015 " /Оселна/ и вторият на полусезона в "Б " ОФГ Враца "Ботевъ " /Брусен/. За оселчани това е първа контрола през зимната пауза, а за отбора от Брусен - четвърта. В предходните три ботевци победиха "Искър 1923 " /Роман/ с 5:2 и с 3:0, както и "Партизан " /Доктор Йосифово/ с 6:2.
Утре първата си контрола в паузата на шампионата ще изиграе и четвъртият на полусезона във врачанско "Околчица " /Моравица/. Спаринг сътрудник на командата, водена от кмета на селото Коно Жилковски, ще бъде третият в есенното класиране в групата "Монолит " /Манастирище/. Проверката е от 14:00 часа още веднъж на изкуствения терен на градския стадион в Мездра.
Също в неделя, само че от 14:00 часа, "Искър 1923 " /Роман/ гостува на есенния водач в "Б " ОФГ Враца "Ботев " /Попица/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР