Три катастрофи са станали във Варна през изминалото денонощие, съобщават

...
Три катастрофи са станали във Варна през изминалото денонощие, съобщават
Коментари Харесай

Три катастрофи във Варна за ден! Едната - с деца!

Три произшествия са станали във Варна през миналото денонощие, оповестяват от пресцентъра на полицията в морския град. В една от колите е имало деца. 

``
реклама

На 07.08. т.г., към 19:00 часа, на кръстовището на ул. «Капитан I сан Георги Купов» и ул. «Зеленика», е зародило ПТП. Водачът на «Ленд Роувър» Ц.Н. (42 г.), по време на придвижване, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска л.а. «Опел». Вследствие на случая две деца от втория автомобил са получили травми, прегледани са и освободени, без заплаха за живота. 

На 07.08. т.г., в региона на Девня, е зародило ПТП. Водачът на «Ман» Д.Н. (31 г.) от Русе, по време на придвижване, при маневра за завой наляво от последна дясна лента, не съблюдава наредбите на хоризонталната маркировка, забраняваща секване, и блъска л.а. «Форд». Вследствие на случая пътничка (73 г.) от лекия автомобил получава травми, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

На 07.08. т.г., към 22:50 часа, на кръстовището на бул. «Мария Луиза» и бул. «Сливница», е зародило ПТП. Водачката на «Опел» С.К. (21 г.), по време на придвижване, заради несъобразена скорост, застига и блъска л.а. «Хюндай». Вследствие на случая жена и мъж (23 година и 26 г.), пътуващи във втория автомобил, са получили травми, прегледани са и освободени, без заплаха за живота. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР