Три жени са блъснати от леки автомобили в града, едната

...
Три жени са блъснати от леки автомобили в града, едната
Коментари Харесай

Коли пометоха три жени в Бургас

Три дами са блъснати от леки коли в града, едната е с заплаха за живота. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас. 87-годишна пешеходка е блъсната от лек автомобил в ж.к. „ Зорница “.

Инцидентът е станал на 15 май т.г. към 09.13 часа в региона пред бл. 47 в ж.к. „ Зорница “. При придвижване на заден ход лекият автомобил „ Пежо 307 “, ръководен от 30-годишна жена, блъска 87-годишната пешеходка, която с травма на главата, без заплаха за живота. Тя е настанена за наблюдаване в УМБАЛ - Бургас.

Около 13.03 часа на улица „ Транспортна “ в региона на кръстовището до магазин „ Лидл “ е блъсната друга пешеходка. Водачът на лек автомобил „ Опел Зафира “ – 68-годишен мъж от Ахелой, при осъществяване на ляв завой от магазина в посока на ул. „ Транспортна “, не пропуща и блъска преминаващата по пешеходната пътека 30-годишна жена. Пострадалата е с травма на главата (комоцио), само че без заплаха за живота. Тя е прегледана и освободена за домашно лекуване.

Около 16.32 часа на улица „ А. Г. Коджакафалията “ в жк. „ Меден Рудник “ против бл. 52 става трети сходен случай. Водачът на лек автомобил „ Опел Вектра “ – 26-годишен мъж, при осъществяване на ляв завой от изхода на бензиностанция „ Шел “, не пропуща пресичащата 52-годишна пешеходка и я блъска. Тя е с фрактура на крайници, счупена ключица и открита рана в лицевата част на главата. Приета е с заплаха за живота в УМБАЛ – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР