Три групи се включват към програмата на 8 май за

...
Три групи се включват към програмата на 8 май за
Коментари Харесай

PIRANHA, FLY THE FLAG & VAN COCK подгряват THE EXPLOITED в София - Култура

Три групи се включват към програмата на 8 май за 10 години The Wrong Bar в Борисовата градина (Колодрум). Към хедлайнера - пънк легендите THE EXPLOITED се причисляват и PIRANHA, FLY THE FLAG & VAN COCK .

Празненствата ще прелеят в самобитен пънк маратон на откритата сцена на Колодрума в Борисовата градина. Празникът на 8 май ще бъде стартиран с присъединяване на Van Cock от София. Момчетата свирят авторска музика в стиловете rock`n`roll, surf rock, garage, rockabilly и punk . Зад гърба си имат публикуван един албум ‘Graceful Decline‘ , едно EP ‘Dirty‘ .

Вторa на сцената ще се качи софийската келтик пънк бригада – Fly The Flag.

Създадени са през 2014-та година. Групата е свирила на разнообразни годишни фестивали като Wasted Fest и Hardcore X-Mass и е делила сцена със международно известни имена като Dog Eat Dog, The Rumjacks и Bad Manners . В края на 2018 издават дебютния си албум ‘From Dusk Till Dawn‘. След малко креативно мъртвило, Fly The Flag се завръщат на сцената през 2023 с нов барабанист, доста нов материал, и характерното им звучене, смесващо тежката страна на пънка с мелодичната страна на хардкора.

Преди The Exploited ще забележим и столичната скейт пънк тайфа - Piranha!

Те са постоянно избухливи, безконтролни и непредвидими, само че за сметка на това са прецизно шоу насочени. Всеки техен концерт е друг от останалите и сме сигурни, че фронтменът на групата Александър Първанов – Шута още веднъж ще ни изненада с ‘игра с публиката‘. Piranha мъчно могат да бъдат показани. Те просто би трябвало да се изживеят онлайн!

Вокалистът на THE EXPLOITED Уати е добре! Припомняме, че на 10 декември 2022 той колабира на сцената по време на концерт в Богота, Колумбия.Тогава по лекарско наставление бандата анулира всичките си концерти до края на 2022, като една от аргументите бе, че Уати получи сърдечен удар през 2014.
Сега обаче към този момент е доказано от сътрудника на The Exploited, че вокалистът на групата се е възстановил и се усеща добре, тъй че плануваното турне на шотланците през април и май ще се случи, включително и присъединяване им на Колодрум в Борисовата градина на мини-пънк фест с 10 годишния празник на The Wrong Bar .

Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на, магазини На Тъмно, както и принтове в The Wrong Bar. До 7 май (включително) ще костват 40лв. На самата дата и на място ще са по 50лв.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР