Три групи от почитатели на Майкъл Джексън повдигнаха обвинение за

...
Три групи от почитатели на Майкъл Джексън повдигнаха обвинение за
Коментари Харесай

Почитатели на Майкъл Джексън съдят участници във филма "Напускайки Невърленд"

Три групи от фенове на Майкъл Джексън повдигнаха обвиняване за очерняне на името на артиста против Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук. Двамата настояват, че звездата е направила полово посягане над тях, в документалния филм на HBO " Напускайки Невърленд ". Делото към този момент се гледа в Орлеан, Франция, а съдът сподели, че решението ще бъде оповестено на 5 октомври, оповестява " Ройтерс ".

Адвокатът на почитателите Иманюел Людо дефинира обвиняванията на Робсън и Сейфчук като " същинско линчуване " на Джексън, който умря през 2009 година Групите " Общността на Майкъл Джексън ", the MJ Street и On the Line се борят за алегорично обезщетение от 1 евро на всяка от тях. Те са решили да работят във Франция, тъй като законите на страната разрешават отбрана от клюка и посмъртно - нещо, което не е допустимо в Съединени американски щати и Англия.

Робсън и Сейфчук не участваха в правосъдната зала и не бяха изпратили юрист, който да ги съставлява. В " Напускайки Невърленд " те описват по какъв начин са се сприятелили с Джексън, който им е протегнал ръка, когато са били надлежно на 5 и на 8 години. Това се е случило при започване на 90-те години.


През 2005 година Джексън бе приет за почтен по дело за посягане над друго момче. Семейството му отхвърли обвиняванията, повдигнати във кино лентата.

" Напускайки Невърленд " беше излъчен по канал М6 във Франция и се отрази отрицателно върху наследството, което Джексън остави след себе си. Някои радиостанции стопираха да излъчват негови песни, беше изтеглен епизод от " Семейство Симпсън ", а първокласната фешън марка " Луи Вюитон " отстрани продукти, свързани със звездата, от лятната си сбирка.

Иманюел Людо съобщи убеденост, че ще завоюва делото. През 2014 година той представляваше " Общността на Майкъл Джексън ", когато групата съумя да получи обезщетение от 1 евро от лекаря Конрад Мъри за неволното му съучастничество в гибелта на артиста. " Във Франция не е разрешено да клеветиш името на мъртвите ", сподели Людо. " Има морал и прочувствено страдалчество. А когато е налице страдалчество, има и обезщетение. Много е просто ", приключи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР