Три години след въвеждането на знаковото законодателство, въвеждащо санкциите на

...
Три години след въвеждането на знаковото законодателство, въвеждащо санкциите на
Коментари Харесай

САЩ готвят нови наказания за Башар Асад

Три години след въвеждането на знаковото законодателство, въвеждащо глобите на Съединени американски щати против режима на Башар Асад, Русия и Иран за минали и продължаващи военни закононарушения в Сирия, той ще бъде дефинитивно признат от Конгреса. Предполага се, че законопроектът за „ Цезар “ може освен да реализира известна правдивост и отчетност за жертвите на Дамаск, само че и да даде опция на Съединени американски щати да намерят вероятно политическо решение на войната в Сирия, разясняват в редакцията на американското издание The Washington Post.

Очаква се президентът Доналд Тръмп да подпише Националния закон за защитата тази седмица, откакто Конгресът го утвърди. С поддръжката на двете партии и на двете камари Конгресът добави към него Закон за гражданска отбрана на Сирия – „ Цезар “, който разрешава потреблението на наказания против високопоставени сирийски държавни чиновници, военни ръководители и всички виновни за траялите повече от осем години жестокости на Асад, военните закононарушения против почтени цивилни и закононарушенията против човечеството, осведоми " Фокус ".

Съгласно законопроекта глобите ще бъдат налагани и върху няколко съществени бранша на стопанската система на Сирия, както и до всяка обществена или частна организация, която оказва помощ на сирийските въоръжени сили за възобновяване на страната, до момента в който не стане ясно какъв в мащаба на жертвите на Асад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР