Три години след официалната им раздяла и въпреки връзката си

...
Три години след официалната им раздяла и въпреки връзката си
Коментари Харесай

Николета още женена за Божинов

Три години след формалната им разлъка и макар връзката си с неговия сътрудник Николай Михайлов НиЛо по този начин и не е прекъснала публично връзките си с някогашния. Силиконката сама разкри фамилния си статус. Тя се похвали, че отпътува на сантиментална отмора на Бахамите и разгласява самолетен билет. На него е изписана семейството Божинова, а това значи, че Николета по този начин се води и по персонална карта и във всичките си публични документи попада с това име, написа България Днес..

НиЛо по този начин и не е признавала да има формален бракоразвод с Валери. Известно време след раздялата тя даже отхвърляше да даде подобен. Николета имаше куп условия каква да бъде издръжката, която да получава от Валери. Още през 2016 година в изявление, което даде за личното си предаване тогава " Папараци ", Лозанова недвусмислено загатна, че положителните йотношения с Божинов са прекъснати.

" Сама взех това решение, сама подадох исковата молба за бракоразвод и самаискам да разглася това. Моят бракоразвод по документи скоро ще бъде реалност. Аз първа подадох молбата за бракоразвод преди към месец ", споделя Николета.

До действителни дейности и анулиране на брака по този начин и не се стигна. Лозанова бе афектирана на Валери поради неговите изневери със серия " дребни котета ", които я направиха за смях. Николета дълго не можа да елементарни и обстоятелството, че Божинов бързо избяга в Белград, залюби се с Биляна Дол и все по-рядко се прибираше при щерка им Никол. Плеймейтката даже изложи обществено футболиста, като показа, че не е дал лев за рожден ден на наследничката им и даже не се е появил на тържеството, а е избрал да бъде в компанията на новата си обич. Постепенно двамата затоплиха връзките, като съществена заслуга за това има Ники Михайлов. Всеобща загадка даже за Валери е неугасващата обич на НиЛо към вратаря, по тази причина занего не е никаква изненада възобновената им връзка. Ники съумява да запазидобри връзки със съотборника си в националния тим, а около него Валери и Николета възобновяват контактите си.

Липсата на бракоразвод въпреки всичко е изненадваща, имайки поради сериозните планове, които показват един към различен Николета и Михайлов. Според техни близки двамата даже мислят за общ правоприемник. Това няма по какъв начин да стане, до момента в който Лозанова не се раздели със остарялата си фамилия и не получи бракоразвод.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР