Три години, след като обвиненията срещу Харви Уайнстейн разтресоха Холивуд

...
Три години, след като обвиненията срещу Харви Уайнстейн разтресоха Холивуд
Коментари Харесай

Евън Рейчъл Ууд разкри името на насилника си

Три години, откакто обвиняванията против Харви Уайнстейн разтресоха Холивуд излиза наяве, че неговите злоупотреби са единствено върхът на айсберга на един великански проблем. И че да си известна и съумяла актриса/певица или различен ти актьор не те защищава от това да бъдеш жертва.
 FKA twigs, прочувственият и полов тормоз на Шая Лебоф и какво описа певицата за него
Как Шая Лебоф е тормозил полово и прочувствено FKA twigs

Разказът на певицата

Миналата седмица FKA Twigs описа в детайлности прочувствения, душевен и полов тормоз, на който е била подлагана от някогашния си другар Шая Лебоф. В неделя Евън Рейчъл Ууд пък разкри самоличността на своя принудител.

След като от дълги години актрисата от " Западен свят " е мощен глас в поддръжка на дамите жертви на принуждение и няколко пъти е споделяла, че е била унизена и изнасилвана от собствен съкровен сътрудник, та най-сетне сподели и името му.
 Снимка 516669

Става дума за Брайън Уорнър, по прочут с артистичния си псевдоним Мерилин Менсън. Ууд стартира да излиза с него през 2007 година, когато е 18-годишна, а той е на 37. " Започна да ме обработва още като тийнейджърка и злоупотребяваше с мен с години ", се споделя в обявата й в Instagram.

33-годишната актриса споделя в елементи методите, по които Менсън се е отнасял в нея, а в това време започнаха да се цитират и изявленията с него от отминали години, в които той споделя по какъв начин всеки ден обмисля да разбие главата й с чук.

Признанията на Евън Рейчъл Ууд отпушиха лавина от самопризнания на други дами, които са били в интимни връзки с артиста и които също споделят за разнообразни типове принуждение, на които той ги е подлагал. Една от тях е и Роуз Масгоун, която застана твърдо на страната на Ууд.

Днес Мерилин Менсън реши да отговори на обвиняванията също посредством пост в обществените медии. Той споделя, че личността му и изкуството му постоянно са били обект на несъгласия. " Скорошните обвинявания против мен са извънредно деформиране на истината. Интимните ми връзки постоянно са били по взаимно единодушие и с партньорки, които споделят моите усети. "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР