Три години след като филмът Kick-Ass - екранизация на комикс,

...
Три години след като филмът Kick-Ass - екранизация на комикс,
Коментари Харесай

Джим Кери се присъединява към бандата супергерои в Kick-Ass 2

Три години откакто филмът Kick-Ass - екранизация на комикс, пародиращ всички клишета на блокбастърите за супергерои - се трансформира в цялостен шлагер в Съединени американски щати, се задава неговото разбиващо продължение. Първият филм от поредицата си завоюва паметен статут измежду младежката публика, с помощта на свежата трактовка, комбинирана с искрено циничен комизъм. Kick-Ass 2 още веднъж събира на огромен екран Арън Тайлър-Джонсън („ Диваци “) и Клоуи Грейс Морец („ Тъмни сенки “ и идния „ Кери “), с цел да ги забърка в още по-големи неприятности. Трепача и Тупалката се завръщат на огромен екран, този път в компанията на полковник Звезди и райета – преобразяване на Джим Кери, което ще ни напомни паметната му роля в „ Маската “. 

Kick-Ass 2 заварва повелителката на хладните оръжия, Тупалката,  пред най-страшното предизвикателство – да откри същинското си аз. За задачата би трябвало да се впише в новото учебно заведение и да заживее като нормално момиче, без  да се забърква в каши. Животът на кротка гимназистка обаче не е по никакъв начин по усета на бясната хала Минди (Тупалката), научена от татко си да се оправя с проблемите не посредством сладки приказки, а с съвършено заучени бойни хватки. Ситуацията се заплита още повече след намесата на кроткия на тип Дейв (Трепача), решен да се трансформира в същински войник и да основе първия в света екип от супергерои. Именно тук на сцената се появява Полковник Звезди и райета. Полковникът с название, заето от американския байрак,  набира патрул от смелчаци,  търсещи по улиците на Америка почтени за отбрана дела. Трепача се причислява към Черната гибел, Нощната кучка и Бияча, и остава единствено да бъде уверена „ поправената “ Тупалка.

В ролята на злодея влиза Червената мъгла (Кристофър Минц-Плас), който взема решение да отмъсти за загубата на татко си, като одобри ново  название – Шибаняка - и събере лига на антигероите. Лошите са по-лоши от всеки път,  само че в проекта има измама: забъркаш ли се с един супергерой, забъркваш се с всичките.

Kick-Ass 2 ще излезе в кината у нас на 16 август.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР