Три години от изчезването на Янек Миланов от ДупницаРазследването е

...
Три години от изчезването на Янек Миланов от ДупницаРазследването е
Коментари Харесай

Марио Миланов: Убийците на брат ми са на свобода

Три години от изгубването на Янек Миланов от Дупница
Разследването е на трупчета

Три години след изгубването на Янек Миланов в Дупница, делото е в Националната следствена работа е спряно. За последно мъжът е забелязан на 31 юли 2020 година вечерта, когато се качил в колата на някогашния гард на братя Галеви - Васил Капланов - Каплата и от този момент следите му се губят. Двамата имали спор поради дамата на телохранителя - Петя, с която изчезналият имал няколко месеца връзки.

Брат му Марио Миланов към този момент е приел мисълта, че Янек е погубен, само че не може да се помири с обстоятелството, че никой не проверява закононарушението и виновниците се разхождат на независимост.

“Има доказателства, че една година е подготвяно убийството, разпитвано е в детайли за живота и навиците на Янек. Аз знам, че Капланов е преследвал Янек, дебнел го е, когато се прибира. Много другари на Янек знаят за това и са свидетелствали. Припомням, че една седмица след събитието нищо не бе правено по въпроса ”, безапелационен Марио. Той твърди, че Каплата продължава да тормози фамилията на Димитър Недев - другар на Янек и други хора от града, които показаха в обществените мрежи възмущението си от бездействието на полицията по случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР