Три фотографски агенции оттеглиха снимка на принцесата на Уелс заради

...
Три фотографски агенции оттеглиха снимка на принцесата на Уелс заради
Коментари Харесай

Първата снимка на Кейт Мидълтън след операцията ѝ вероятно е манипулирана

Три фотографски организации отдръпнаха фотография на принцесата на Уелс поради опасения, че е била " манипулирана ". Снимката, направена от принц Уилям и издадена от двореца Кенсингтън за Деня на майката, демонстрира Катрин с трите им деца.

Три фотографски организации отдръпнаха фотография на принцесата на Уелс поради опасения, че е била " манипулирана ".

Снимката, направена от принц Уилям и издадена от двореца Кенсингтън за Деня на майката, демонстрира Катрин с трите им деца.

Асошиейтед прес първа изтегли фотографията , защото тя " не дава отговор " на фотографските стандарти на организацията, отбелязвайки " противоречие в лявата ръка на принцеса Шарлот ".

Дворецът Кенсингтън към момента не е направил коментар.

На фотографията принцесата е седнала, заобиколена от принцеса Шарлот, принц Луи и принц Джордж, като последният е обхванал ръцете ѝ.

 Първата фотография на Кейт Мидълтън след интервенцията ѝ евентуално е манипулирана

Това е първата публична фотография на принцесата на Уелс след коремната ѝ интервенция преди два месеца. Оттогава тя не се появява в общественото пространство.

Снимката беше оповестена в профилите на принца и принцесата на Уелс в обществените мрежи със известие от Катрин, което гласеше:

" Благодаря ви за благите пожелания и продължителната поддръжка през последните два месеца. Пожелавам на всички благополучен Ден на майката ".

За кралската двойка се е трансформирало в постоянна процедура да разгласява свои лични фотоси от специфични фамилни мотиви. Най-често фотосите са направени от Катрин и се дават на медиите с указания по какъв начин могат да бъдат употребявани.

Снимката от Деня на майката беше включена на първите страници на няколко национални вестника и уеб страницата, в това число Би Би Си, и беше употребена в телевизионните новинарски излъчвания.

Но в късните часове на 10 март Асошиейтед прес, която в началото разгласява фотографията, откакто беше издадена от двореца Кенсингтън, издаде съобщение, че отстранява фрагмента.

В известието се споделя: " При по-внимателно разглеждане се оказва, че източникът е манипулирал изображението. Няма да бъде изпратена заместваща фотография. "

Ройтерс, разгласи, че също изтегля фотографията " след обзор след публикуването " . Агенция Франс прес направи същото.

PA Media, най-голямата новинарска организация в Обединеното кралство, посредством която кралското семейство постоянно разгласява информация, съобщи, че не е премахнала фотографията.

Говорител обаче съобщи, че организацията желае незабавно обяснение от двореца Кенсингтън по отношение на изразените опасения за операция.

Повечето новинарски организации следват свои лични строги насоки по отношение на потреблението на манипулирани фотоси, като ги употребяват единствено когато са съпроводени от пояснение, че изображението е променено по отношение на оригинала.

Поради това новинарските организации, като АП, поемат ангажимент пред своите клиенти фотосите им да са точни и да не са цифрово манипулирани.

42-годишната Катрин прекара 13 нощи в Лондонската клиника, покрай Риджънтс Парк в централен Лондон, след интервенцията.

Принц Уилям и кралят посетиха Катрин по време на престоя ѝ, преди самият Чарлз да се подложи на личното си лекуване там.

Дворецът показа малко детайлности за положението ѝ, което породи обилни спекулации в обществените мрежи.

Екипът, който поддържа принцесата по време на възобновяване ѝ, е дребен и се лимитира до най-близките ѝ хора.

По време на престоя ѝ в болничното заведение дворецът съобщи, че принцесата желае персоналната ѝ здравна информация да остане поверителна, като добави, че желае да " резервира колкото се може повече нормалността за децата си ".

Дворецът уточни, че ще дава настояща информация за възобновяване ѝ единствено когато има забележителна вест за шерване. /БГНЕС /
ДА СИ ПРИПОМНИМ:
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР