Три двойки в Бургас избраха днешната романтична дата, за да

...
Три двойки в Бургас избраха днешната романтична дата, за да
Коментари Харесай

В Деня на влюбените в Бургас три двойки си казаха „Да”

Три двойки в Бургас избраха днешната сантиментална дата, с цел да си кажат заветното “Да ”. Младоженците осъществиха нетрадиционни изнесени ритуали навън на площад „ Атанас Сиреков ”, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Бракосъчетанието извърши кметът на морския град Димитър Николов. Дъждът не съумя да помрачи настроението на младоженците, които имат вяра че и в фамилния живот ще им върви по вода. Инициативата с изнесените сватбени ритуали е и във връзка Международната седмица на брака, която се организира годишно от 7 до 14 февруари в над 23 страни по света.

Българска музика посрещна лимузините с младоженци, които минутки по-късно под ритмите на Менделсон, се насочиха към особено построен за мотива брачен ъгъл с арка, аранжирана с цветя и кристали. Младото семейство Назифе и Димитър Начкови имат вяра, че най-романтичната дата в годишния календар ще им донесе доста фамилно благополучие.

„ Датата я измислихме непринудено. От девет години сме дружно, просто в този момент настъпи моментът да се случат нещата ”, показа младоженецът Димитър Начков, който персонално е взел участие в изработката на сватбената арка. „ Това е една прелестна дата. Каква по-прекрасна дата от 14 февруари - Денят на влюбените ”, добави разчувстваната Назифе.

Втората смела двойка през днешния ден - Мариана и Георги Стратиеви, пък бяха избрали цветът на влюбените за своята визия. Специален и най-съществен член в церемонията бе дребната им дъщеричка.

„ Защо в алено?! Защото нашата непорочност е тук пред нас, тъй че ние честваме нашата обич, нашата пристрастеност към живота. Любовта е това, да се бориш за индивида до себе си, да го обичаш, а когато се разбираме единствено с взор, това не е обвързване, това е просто наслаждение и обич ”, показа Мариана. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР