Три думи ще поставя на вашето внимание – тревога, подмяна

...
Три думи ще поставя на вашето внимание – тревога, подмяна
Коментари Харесай

Нинова: Правителството получи два звучни шамара от ЕС

Три думи ще слага на вашето внимание – паника, замяна и отговорност. Тревога от обстоятелството, че през вчерашния ден държавното управление на Бойко Борисов, а посредством него и България, получи два доста звучни шамара. Холандският външен министър съобщи, че не ни желаят в Шенген поради корупция.

Това съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова в декларация от името на парламентарната група.

"Премиерът му посочил фотоси от оградата, само че Европа не има вяра на фотоси към този момент и споделиха: „ Заради корупцията на това държавно управление, не ви желаеме в Шенген “. В същото време излезе и европейския отчет и тук слагам на вниманието на всички думата замяна. Това е най-тежкият отчет, която е получавала страната ни откогато сме членове на Европейски Съюз “, съобщи Нинова пред депутатите.

Според нея изказванията на премиера Бойко Борисов за положителната бизнес среда у нас, както и за сполучливата битка с корупцията и контрабандата, опонират на оценката от Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР