Три дни преди вота на недоверие социалистите разпускаха на грандиозен

...
Три дни преди вота на недоверие социалистите разпускаха на грандиозен
Коментари Харесай

Броени часове преди вота на недоверие социалистите на сватба! Нинова и Кирил Добрев в танц с младоженците

Три дни преди вота на съмнение социалистите разпускаха на величествен ваучър в резиденция " Тера ". Българска социалистическа партия ожени някогашния си кандидат-кмет на Плевен, общински консултант и предприемач Антон Георгиев за една от пиарките на партията Адриана Русенова, оповестява Канал 3.

Почти цялата парламентарна група се изсипа на тежката женитба, а шаферките, също от екипа на соццентралата, не изневериха на обичания червен цвят.


Лично соцлидерката Корнелия Нинова почете младоженеца с танц, до момента в който през това време с булката по дансинга се носеше заместникът й Кирил Добрев.


Любовта сред Тони и Ади пламнала около партийните каузи, а единствено няколко преди сватбата женихът, който е притежател на огромна компания за климатизация, вентилация и отопление и е съсобственик на летище Бохот LM, се прочу със спасяването на коте, заклещено в автомобил. Георгиев минавал по улицата в Плевен, когато схванал за случая, и незабавно повикал " Паяка " на Общинския инспекторат. Той повдигнал колата, а негови чиновници свалили корите на автомобила и извадили заклещеното в двигателния отсек невръстно коте.
В ОбС-Плевен Георгиев е ръководител на комисията по правда и спор на ползи, а нищо чудно левицата да го издигне за кмет още веднъж на идния избор.
" Сватба е! ", написа в обществената мрежа зам.-шефката на Българска социалистическа партия Деница Златева, а друга сватбарка, соцдепутатката Донка Георгиева възкликна: " Любовната приказка на годината със международна премиера! Благодаря ви, Ади и Тони, че бяхме част от вашето сватбено премеждие! Бъдете здрави, все по този начин влюбени и щастливи! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР