Три дни преди парламентарните избори в Канада, изходът от които

...
Три дни преди парламентарните избори в Канада, изходът от които
Коментари Харесай

Напрежението се покачва три дни преди изборите в Канада

Три дни преди парламентарните избори в Канада, изходът от които не е явен, канадският министър председател Джъстин Трюдо, застрашен от възхода на по-малките партии, и консервативният му противник Андрю Шиър завършват една напрегната акция, отправяйки от ден на ден апели за стратегическо гласоподаване, с вярата да избегнат призрака на държавно управление на малцинството, каквото предсказват всички изследвания, предава Франс прес.

През последната седмица от акцията преди федералните избори на 21 октомври, на които ще бъде избран наследникът на настоящия министър-председател, претендентите акцентираха на послания към гласоподавателите, в които ги приканват да гласоподават " потребно ".

" Много е допустимо на 22 октомври да се събудим с държавно управление (консервативно - бел. АФП), което има за приоритет да отстрани единствения същински проект за битка с климатичните промени, който Канада в миналото е имала. Това държавно управление ще върне строгите ограничения за икономии като стратегия за стопански напредък ", предизвести през вчерашния ден Джъстин Трюдо.

Сегашният министър председател упрекна консервативните си противници, че " водят една от най-мръсните акции " в историята на страната, като популяризират дезинформация, изключително в интернет. Преди няколко дни той беше заставен да носи бронежилетка на един от митингите от акцията си, откакто бяха отправени закани по негов адрес.

Либералната партия на Джъстин Трюдо и Консервативната партия на Андрю Шиър са един до друг в изследванията на публичното мнение, като всяка от тях получава поддръжка от малко над 30 %.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР