Три дни остават до отборната надпревара по тенис United Cup,

...
Три дни остават до отборната надпревара по тенис United Cup,
Коментари Харесай

Отборът ни в тенис турнира United Cup проведе първа тренировка

Три дни остават до отборната конкуренция по тенис United Cup, която ще бъде от разбъркан темперамент и ще даде опция за изява и на някои от по-нискокласираните представители на съответните страни участнички. В шампионата, който ще се организира сред 29 декември и 8 януари, ще следим и тима на България, който получи място в надпреварата поради ранкинга на Григор Димитров - 28-ма позиция в международната класация.

Всички наши сънародници към този момент дойдоха в австралийския град Пърт, който ще одобри мачовете от група А, където попадна родният тим дружно с отборите на Гърция и Белгия.

Григор Димитров, който през миналата седмица се включи в демонстративната конкуренция World Tennis League, дойде от Дубай, до момента в който Виктория Томова, Александър Лазаров, Изабелла Шиникова и Гергана Топалова пътуваха дружно от София до Пърт. Най-рано на австралийска земя кацна Димитър Кузманов, който още на 21 декември организира първо подготвително занятие на кортовете на Австралийската тенис федерация. Очаква се към отбора да се причисли и Адриан Андреев.

След идването си през вчерашния ден сънародниците ни направиха вечерна разходка из града, а през днешния ден бяха първите, получили опция да упражняват на RAC Arena, където точно ще се състоят срещите с тяхно присъединяване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР