Три дни катаджии ще дебнат за нарушители по улиците. Те

...
Три дни катаджии ще дебнат за нарушители по улиците. Те
Коментари Харесай

Полицаи ще дебнат на изходите на Пловдив ВИДЕО

Три дни катаджии ще дебнат за извършители по улиците. Те ще бъдат съсредоточени на изходите на Пловдив и по невралгичните места. Проверки ще има и в дребните обитаеми места, по републиканската пътна мрежа и по общинските пътища. Засиленото полицейско наличие е поради почивните дни и упования натоварен трафик.

При инспекциите си те ще наблюдават за приложимост на алкохол и опиати. Особен акцент ще е ръководство на моторни транспортни средства от неправоспособни, акцентира контрольор Ботьо Гиргинов от бранш “Пътна полиция “. Катаджиите ще наблюдават и за скорост като ще употребяват портативната мобилна камера и оборудването в служебните режими. Освен да управляват трафика, при нужда униформените ще се намесват за извеждане на изпаднали в усложнение жители.

Влизат в действие ограничавания за придвижване на товарни коли над 12 тона, като се изключи пренасящи бързоразвалящи се храни и живи животни. Ограниченията важат от 16 до 20 ч. на 20 септември и от 14 до 20 ч. на 23 септември. „ Единствените изключения това са бързо развалящи се хранителни артикули или транспорт на живи животни “, изясни инсп. Гиргинов.

В акцията са ангажирани всички полицейски екипи, в това число от Криминална и Пътна полиция, посочи контрольор Гиргинов. Освен наблюдаване на трафика, униформените ще наситят и местата с значимо публично значение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР