Три деца са сред петимата убити, открити от полицията, отзовала

...
Три деца са сред петимата убити, открити от полицията, отзовала
Коментари Харесай

Зловещо убийство на деца потресе САЩ

Три деца са измежду петимата убити, открити от полицията, отзовала се на сигнал за домашно принуждение в квартала Парадайз Хилс в Сан Диего, щата Калифорния. Това заяви Си Ен Ен.

Според лейтенант Мат Добс от отдел "Убийства “ в Сан Диего става дума за "трагичен случай на домашно принуждение – ликвидиране и самоубийство “.

Една от жертвите е 29-годишната майка, която предния ден (в петък) е получила ограничаваща заповед. Полицията не знае дали тя е влезнала в действие, само че съгласно лейтенант Добс килърът евентуално е бил наясно.

"Смятаме, че мъжът е пристигнал сутринта, имало е някаква свада и той употребявал револвер, като прострелял фамилията си, преди да обърне оръжието против себе си “, сподели Добс.

Когато служителите на реда пристигнали, те почукали на вратата, само че не получили отговор. Погледнали през прозорец и забелязали лежащо на пода окървавено дете. Те влезнали през прозореца и разкрили простреляни хора, както и оръжието.

Жената, 31-годишен мъж и 3-годишно момченце били мъртви. Три други момчета – на 5, 9 и 11 години, били превозени в болничното заведение, където две от тях умряли от раните си, а третото е в сериозно положение, наложило незабавна хирургическа интервенция.

"Това са най-тежките сигнали, на които се отзоваваме, видяното мощно се отразява на нашите служители на реда. Някои от тях сами придвижиха децата в колата за спешна помощ, като самите те имат деца “, разгласи шефът на полицията Дейвис Нислейт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР