Три деца на възраст 6 години пострадаха при демонстрационно взривяване

...
Три деца на възраст 6 години пострадаха при демонстрационно взривяване
Коментари Харесай

Какво е състоянието на пострадалите при демонстрация деца в Силистра?

Три деца на възраст 6 години пострадаха при демонстрационно взривяване на светлинно-звукова граната в Силистра петък. Събитието трябвало да е проява на полицията по залавяне на нарушител под надпис – „ Ваканция, здравей! Да играем безопасно”. На стадиона в града е имало към 300 деца. При мятане на светлинно-звукова граната, осколка ранява трите деца. Те са били на към 50 метра от гърмежа.

„ Двете момчета се усещат добре. Веднага са изписани от болничното заведение, откакто са били прегледани. Момиченцето към момента е в болница. То е с 8% изгаряния. Това, което знаем е, че детето е в устойчиво състояние”. Това разяснява за Нова телевизия зам.-кметът на Силистра Денка Михайлова.

„ Нашето присъединяване в събитието стартира и свършва до такава степен, до колкото в община Силистра се получи писмо да бъдем сътрудници за обезпечаване на награди на децата”, уточни още тя.

„ Оказваме цялостно подпомагане както на детската градина, по този начин и на родителите на децата. Всички дечица са били успокоени, психолог е разговарял с тях”, добави Михайлова.

След случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР