Три деца бяха ранени при демонстративно взривяване на граната в

...
Три деца бяха ранени при демонстративно взривяване на граната в
Коментари Харесай

Родната милиция ни взривява децата

Три деца бяха ранени при демонстративно взривяване на граната в Силистра. Взривът е бил част от проведена от локалната полиция проява по какъв начин се залавя нарушител. За благополучие децата не са ранени тежко и няма заплаха за живота им, само че най-тежко потърпевшото дете – момиченце, е с 10-20% изгаряния.
Коментар на редактора
За да ви стане още по-тъпо, да уточня, че тази проява е била подаръкът на локалната полиция за Деня на детето!
Няма по какъв начин – в този момент всички национални мъдрости за полицаите си проличаха. От друга страна Дарвиновата доктрина за еволюцията май почва да издиша след този случай. Нали по принцип се движим сякаш все напред – само че пък и това си е прогрес. Вместо да ги бием децата, напряко с гранатите. Ще смее ли в този момент някое да не слуша? Или пък да вземе да приказва за права, недай Боже за тактики? Уважението към родната милиция след такава проява несъмнено се възпламени.
Да бъдем въпреки всичко съществени – по кое време беше Денят на Народното събрание и държавното управление, да им подарят и на тях проява?
И идващият път полицаите да не се чудят като тръгнат да приказват за заплати, само че не и за промени, за какво публичното мнение не е изпъстрено със съпричастност...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР