Три дами и един джентълмен се срещат в битка за

...
Три дами и един джентълмен се срещат в битка за
Коментари Харесай

Предстои първият полуфинал в #WINMYBET

Три дами и един благородник се срещат в борба за място на финала София, 10 ноември 2021 година - В онлайн реалити формата #WINmyBET следва първият полуфинал. Отборът Джиона, формиран от рап-фолк звездата Диона и модела и интернет инфлуенсър Джулиана Гани ще имат тежката задача да се преборят за място в борбата за купата с тима " Откъде-накъде " на фитнес-бизнес-онлайн иконата Биляна Йотовска и актьора-сърцеразбивач Юлиян Вергов.

Битката стартира в 19:00 ч. и ще бъдат излъчена " онлайн " единствено на уеб страницата.

Двата тима доближиха до полуфинала след извънредно оспорвани четвъртфинални борби. " Откъде-накъде " вложиха доста от присъщия си състезателен хъс и преодоляха нежната опозиция на тима на фолк-легендите Азис и Алисия, въпреки и откакто изгубиха в първото предизвикателство. " Джиона " пък напряко отвяха съперничките си от " Златните антилопи ", певицата Тита и моделът Златка Димитрова, не на последно място поради по-добрите си умения в духането на топче от чаша с брашно.

В полуфиналния дуел, двата тима ще би трябвало още веднъж да се оправят с три поредни провокации. " Джиона " имат нежеланата задача да се победят тим, членовете на който са безапелационни в представянето си в WINmyBET и нямат загуба, нито в самостоятелните, нито в отборните борби.

Както и във всички отборни надпревари във формата до момента, ролята на публиката може да се окаже решаваща и да даде на някой от тимовете ненадейно преимущество, което значително да наклони везните в негова изгода. За задачата, феновете би трябвало да гласоподават за тима на своите любимци на уеб страницата winmybet.bg посредством своите персонални, които всеки регистриран консуматор на уеб страницата получава. Гласуването ще продължи и по време на борбата, като тимът привлякъл повече от wincoin-ите на публиката ще завоюва преднина пред своите противници.

Зрителите, които познаят спечелилите в дуелите, ще завоюват спомагателни wincoin-и, а тримата фенове, които съберат най-вече от тях - ще завоюват и: същинска аркадна игра за класирания преди всичко и два комплекта PlayStation 5 и тв приемник за класираните на второ и трето място.

Следващият полуфинал в WINmyBET ще бъде на 18 ноември, с присъединяване на тим " Фънко " на артиста Константин и музиканта и ТВ звезда Димитър Ковачев - Фънки и тим " Първите " на рапъра Тото от " Скандау " и фитнес-гуруто Сами Хоссни.

Пълна информация за тимовете, идните дуели, горещи вести за участниците в онлайн реалити формата #WINmyBET и препоръки на експертите-типстъри за идните конфликти е налична на
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР