Три четвърти от бизнес лидерите в Европа и САЩ вярват

...
Три четвърти от бизнес лидерите в Европа и САЩ вярват
Коментари Харесай

Бизнес лидерите в САЩ и Европа вярват в ползите от чипирането на служители

Три четвърти от бизнес водачите в Европа и Съединени американски щати имат вяра в успеваемостта на чипирането на чиновниците си, а две трети от самите чиновници имат опасения, че до 2035 година, когато технологията стане налична, " киборгите " ще имат преимущество на пазара на труда.

Това оповестява. В същото време множеството бизнес ръководители биха отказали да си слагат чипове - по-малко от една трета от участниците в изследването са подготвени да подхващат такава стъпка. Що се отнася до чиновниците, 57% споделят, че нямат срещу да бъдат чипирани, само че единствено в случай че са уверени, че това е безвредно и усъвършенства продуктивността.

Около 43 % от служащите са позитивно настроени към чипирането. Общо 72% от интервюираните изпълнителни шефове и шефове на компании, както и чиновници имат вяра, че изкуственият разсъдък ще бъде главният източник на приходи за тяхната организация до 2030 година

60 % от чиновниците пък считат, че непрекъснатите работни места за хората през 2030 година ще бъдат необичайност. В същото време 70 % от предприемачите показват, че пандемията от ковид ги кара да ценят повече своите подчинени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР