Три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната

...
Три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната
Коментари Харесай

3 бона глоба за блока-хотел на Филип Киркоров! Вижте какви нарушения в него откриха от министерството на туризма

Три бона санкция може да отнесе жилищният блок на естрадната легенда Филип Киркоров в несебърското село Равда поради развалена тревога, научи  HotArena.

Това оповестиха от Министерството на туризма като персонално Николина Ангелкова се включи в инспекцията на 5-звезден апартаментен хотел „ Спа Емералд резорт “, в който 14 жилището има артистът.

Инспекцията на място е по сигнал на туристи, получен на телефонната линия на министерството за избрани нарушавания в комплекса. На инспекцията участваха и представители на Българската организация по сигурност на храните.

Експертите са открили нарушавания, свързани с неспазване на наредбата за категоризация на хотелите, съобщи министърът. Едно от тях е, че не работи алармената система, а тя  е от изключителна значимост за сигурността на гостите, писа „ Телеграф “.

Освен това оборудването в някои от стаите не дава отговор на критериите за 5 звезди. Ангелкова съобщи, че ще бъде направено наставление за премахване на нарушаванията, които би трябвало да бъдат изпълнени в период до 30 дни. Ще бъде наложена и санкция в размер от 1000 до 3000 лв. според от тежестта на нарушаването.

Ако несъответствията не бъдат отстранени в посочения интервал, ще пожелаеме понижаване на категорията на хотела “, сподели министър Ангелкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР