Три бона е броила фолкдивата Преслава за раждането на дъщеричката

...
Три бона е броила фолкдивата Преслава за раждането на дъщеричката
Коментари Харесай

Преслава Се Изръси Доста Солено За Малечка-Палечка

Три бона е броила фолкдивата Преслава за раждането на дъщеричката си. Красивата певица роди първото си дете в елитна столична клиника с цезарово сечение в петък.

Извън сумата, която 34-годишната изпълнителка платила за операцията, Преслава броила още към 1000 лева за избор на екип, който да изроди дъщеричката й. Младата майка се радва на необикновен комфорт в болничното заведение, която е една от най-елитните АГ клиники у нас, описаха близки на добричлийката.

Преслава разполага със лична стая, обзаведена с климатик и непрестанен безжичен интернет, независима баня, тв приемник с кабелна телевизия и ледник. Певицата има право да избира и какво да закусва, обядва и вечеря, защото болничното заведение има процедура да обезпечава нужното на младите майки съгласно навиците и алергиите им.

Единственият дискомфорт за Преслава в болничното заведение бил малко преди да стартира раждането на дъщеричката й, написа „България Днес“. Причината – поради процедурата по раждане със секцио певицата трябвало да постъпи гладна и жадна в деня на интервенцията, като последно съумяла да хапне към девет вечерта в деня преди раждането. Престоят от 24 часа в реанимация също затруднил леко певицата, защото едвам родила, акушерите отвели бебето за наложителните имунизации и тоалет, описаха още близки на фолкдивата. Заради компликациите, които някои майки изпитват след раждането, от болничното заведение обезпечават и психолог за по-неуверените си пациентки. Преслава обаче се оказва, че не е от тях.

Щастливата майка незабавно разгласява крачето на дъщеричката си няколко часа след раждането в обществените мрежи. „Добре пристигнала на нашата Малечка-Палечка“, написа под фотографията на мъничкото бебе изпълнителката на „Обратно в играта“. Бебето ще е кръстено и на майка си, и на баща си – предприемача Павел Лазаров, като ще носи първата писмен знак от имената на родителите си. Преслава, чието същинско име е Петя, и таткото Павел към този момент избрали името на бебето, само че от поверие младата майка избра да не издава незабавно по какъв начин ще кръсти щерка си.

Фенове на певицата в обществените мрежи даже започнаха образуване на залагания дали дребната хубавица ще се назовава Пламена, Павлина или Петя като майка си, научи „България Днес“. Засега Преслава мълчи изрично за цялото име на детето си, а таткото Павел също отхвърля коментар по какъв начин ще бъде кръстена щерка му. Преслава и дребната Палечка ще бъдат изписани до дни от болничното заведение, а добричлийката и таткото Павел към този момент подготвили стаята за бебето.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР