Три билборда извън града бе обявен за филм на годината

...
Три билборда извън града бе обявен за филм на годината
Коментари Харесай

Бременната Кейт Мидълтън на наградите БАФТА

" Три билборда отвън града " бе разгласен за филм на годината от Британската киноакадемия.

Продукцията бе провъзгласена и за най-хубав английски филм, като завоюва общо пет награди - за сюжет, за най-хубава основна женска роля (Франсис Макдормънт), поддържаща роля (Сам Рокуел), и сюжет (Мартин Макдона).

 Най-официалните посетители - принц Уилям и Кейт Мидълтън

Най-официалните посетители - принц Уилям и Кейт Мидълтън

Мексиканецът Гийермо дел Торо завоюва премията за постановка за " Формата на водата " . Филмът му бе най-номинираният на вечерта - с общо 12 номинации, само че загуби в основните категории от " Три билборда отвън града ".

Очаквано, Гари Олдман получи премията за превъплъщението си в Чърчил в " Най-мрачният час ", а операторът Роджър Дийкинс добави още една премия за работата си в " Блейд Рънър 2049 ". Алисън Джини получи премията за поддържаща роля в " Аз, Тоня ".

 Бременността се отрязява добре на херцогинята

Бременността се отрязява добре на херцогинята

Херцогинята на Кеймбридж, Катрин Мидълтън, показва жанр , въпреки че към този момент е в напреднала бременност. Въпреки че дрескодът на церемонията още веднъж бе в черно (заради придвижването Time`s up), Кейт облече тъмнозелена дълга рокля с черен колан, с която показва почитание към битката на актрисите в шоубизнеса, само че и се разграничава дискретно от проблемите, които раздират света на киното през последната година.

Кралското семейство извънредно рядко взима страна по политически проблеми, и не е изненадващо, че Кейт е избрала да остане неутрална.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР