Три българки сбъднаха американската мечта и обличат едни от най-известните

...
Три българки сбъднаха американската мечта и обличат едни от най-известните
Коментари Харесай

Българки гиздят Бионсе и Мишел Обама

Три българки сбъднаха американската фантазия и обличат едни от най-известните дами на планетата. Бионсе, Селена Гомес, Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и не на последно място, Мишел Обама са измежду най-заклетите им почитатели, научи HotArena.

Красавиците са запалени почитателки на стилния бранд „ By FAR ”, който е носен от куп холивудски величия. Той е основан от дизайнерките Валентина и Сабина, както и от приятелката им и тяхна родственик Деница, написа „ България през днешния ден ”.

Трите чаровници основават компанията си някъде сред България, Англия, Австралия и Франция. Деница живее оттатък океана, само че Валентина и Сабина прекарват най-вече време в България.

Трите приятелки са свързани и по брак, а името на марката им носи буквите на тримата им съпрузи–Филип, Алек и Роман.

Само за няколко месеца магазинът им, който предлага главно обувки и чанти, се трансформира в цялостен шлагер в инстаграм.

Модната библия „ Вог ” не стопира да ги хвали, а английското издание на списанието твърди, че са любимки на младите девойки и аксесоарите им са неизменима част от момичешкия дрешник на 2020 година.

Една от най-хитовите им фешън линии е тази на мини чантите, въодушевени от 90-те години.

Сред имената, които носят тези модели са Селена Гомес, Хейли Болдуин, Бионсе и различен. А българската фешън компания е на път да се трансформира в една от обичаните класики на девойките от целия свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР