Три българки са в списъка на изчезналите в Никозия за

...
Три българки са в списъка на изчезналите в Никозия за
Коментари Харесай

Три българки изчезнали в Никозия! Ето защо звярът от Кипър нападал жертвите си

Три българки са в листата на изчезналите в Никозия за последните няколко години, разкри кипърската полиция преди ден. Заподозрян е сериен палач от български генезис. 18 дни кипърската общност е в потрес от разкритията за първия всеобщ палач в страната. Направил е няколко самопризнания. Никос Метаксас е на 35 години - офицер е от армията. 7 жертви е изхвърлил в токсично езеро, признал той. 

``
реклама

Преди ден кипърската полиция извади цялостен лист с 22 дами, които са изчезнали, след тях има 3 български имена. 

На живо предава кореспондентът на Нова Бойка Атанасова. 

" Той е разграничен със брачната половинка си, има две дребни деца. Бил добър фотограф, канен е да разяснява фотографията в телевизионни излъчвания. Запознавал се с жертвите си в обществени мрежи. 

Предполага се, че е имал доста тежка контузия в детството, родителите му се разделят, когато той е бил 15-годишен. Като татко той гледал децата си с огромна обич.

Майката на 35-годишния сериен палач на дами от Кипър, е българка. Тя е от Стара Загора, татко му е кипърец, следвал у нас. Двамата се срещат като студенти, имат две деца – Никос и по-малката от него Лени. Разводът сред родителите е тежък и абсурден.

Метаксас направи самопризнание от 10 страници за убийството на 7 дами.

От аленото езеро в Мицеро към този момент бе изваден куфар, в който откриха тяло на убита жена в напреднал етап на разложение. Той бе открит от робот с камера. В куфара е имало и циментов блок, с цел да потъне на дъното. Властите стартират търсенето на още 2 такива куфара в езерото.

35-годишният обвинен Никос Метаксас е офицер от армията. В собственоръчното му самопризнание от 10 стр. той разказва убийството на 7 жертви, три от които захвърлил в куфари във въпросното алено езеро – Марикар Валдес от Филипините, изчезнала през декември 2017 година, и майка и щерка от Румъния – 8-годишната Елена и 36-годишната Ливия Буня, които са в неопределеност от септември 2016 година

До този миг са открити телата на 4 от 7-те жертви на изверга, търсят се 6-годишно момиче от Филипините – Сиера, както и двете румънки – Ливия и Елена Наталия.

В понеделник в Кипър незабавно идва екип от английски криминалисти, които да подкрепят следствието.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР