Три автомобила се нанизаха около 11 часа днес на бул.

...
Три автомобила се нанизаха около 11 часа днес на бул.
Коментари Харесай

Теглич спаси Пасат от избухване при верижна катастрофа

Три автомобила се нанизаха към 11 часа през днешния ден на бул. " Освобождение " в посока центъра на Хасково. Теглич избави намиращия се в средата на мелето Пасат от експлоадиране при верижна злополука. Две огромни бутилки с газ, като по знамение не бяха наранени при конфликтът, като се има поради, че бронята и задното стъкло на немската машина бяха пръснати.

Малко след светофара до някогашната Ветеринарна амбулатория Хюндай с турска регистрация, хасковски Фолксваген Пасат и джип Мерцедец, каран от ресторантьора Николай Траилов, се забиха един в различен. „ Не разбрах даже какво се случва, когато се натресох в колата пред мен, водачът й внезапно наби спирачки. “, описа Траилов, който изтръпна при гледката на две бутилки с пропан-бутан в багажника на Фолксвагена. Спасил ме е единствено теглича, радваше се водачът на Пасата. Ако не беше той щехме да се взривим като камикадзета, добави той.

Според обясненията на турския водач, чиято кола е първа от трите аварирали, случаят е станал откакто автомобил пред него завил внезапно в отбивка на дясно без да даде мигач.

Най-пострадала от конфликта е последната кола - джип Мерцедес. Тя е с напълно разрушена предна ризница от удара в теглича и бронята на Фолксвагена. Най-слабо наранена е бронята на първата кола - черния Хюндай.

Няма потърпевши хора при случая на Кърджалийска, има единствено материални вреди по колите. Въпреки, че колите бяха изкарани от пътното платно на самоход, обстановката затрудни за известно време организацията на придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР