Три американски разузнавателни самолета са били забелязани край границите на

...
Три американски разузнавателни самолета са били забелязани край границите на
Коментари Харесай

Три разузнавателни самолета на САЩ слухтят по границите на Русия

Три американски разследващи самолета са били видяни край границите на Русия, оповестява мониторинговият уебсайт PlaneRadar.

В 10:55 часа московско време (съвпада с българското) над Черно море се е появил аероплан Lockheed EP-3E Orion с бордови номер 157316. Той прелетял към анексирания Крим и траял разузнаването по крайбрежието на Краснодарския край.

В 11:20 часа край Калининградска област е бил видян Boeing RC-135V Rivet Joint с номер 64-14845.

В 11:45 ч. край черноморското крайбрежие на Русия е почнал задача аероплан за радиоелектронно разузнаване на военновъздушните сили на Съединени американски щати Boeing RC-135V Rivet Joint с бордови номер 64-14846.

Първият и третият аероплан са изхвърчали от военновъздушната база Суда Бей на гръцкия остров крит, вторият - от базата Милденхол във Англия.

Напоследък задгранични безпилотни и разследващи самолети, изключително американски, от ден на ден започнаха да се появяват по границите на Русия.

Те са забелязвани над Черно море, в региона на съветския ексклав Калининград, както и близо до съветските бази в Сирия.

Пентагонът отхвърля да приключи разследващите интервенции по съветските граници, макар апелите от страна на съветското военно министерство.

Според съветския боен специалист Александър Жилин дейностите на американците целели основаване на огнища на напрежение и похищение на вниманието на Москва. От друга страна, Вашингтон организира разследващи действия, уверен е анализаторът. Той припомнил, че Русия е трансферирала в Крим военна техника, а Съединени американски щати се интересували " каква отбранителна настройка има там ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР