Три акта за неправомерна продажба на стоки съставиха служители на

...
Три акта за неправомерна продажба на стоки съставиха служители на
Коментари Харесай

Пловдивски търговци на живи зайци, гълъби и риба отнесоха глоби

Три акта за непозволена продажба на артикули сформираха чиновници на Пловдивския общински инспекторат след инспекция на пазара в региона на КАТ. Това заяви шефът на инспектората Ангел Славов.
Актовете са за нерегламентирана амбулантна търговия, както и за продажба на живи зайци, гълъби и риба . Проверките са осъществени в неделя от чиновници на инспектората взаимно със чиновници на отдел “Екология и чистота” към регион “Северен” и Трето районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Проверките се правят след издадени заповеди на кмета на регион „ Северен” инж. Ральо Ралев за нерегламентирана търговия на селскостопански животни и птици и изгаряне на гуми и боклуци от разбъркан генезис. При обиколката на чиновниците не е открито палене и изгаряне на гуми и боклуци от друг генезис.
От администрацията на районното кметство предизвестяват, че инспекциите ще не престават, ще се правят от време на време, за недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за задачата места, както и съблюдаване наредбите на Наредбата за обезпечаване на публичния ред. Общинската администрация зачести инспекциите на Руския пазар край КАТ. В края на предходната година при акция бяха освободени 70 предпазени пойни птици , предмет на противозаконна търговия. Проверката тогава бе осъществена от „ Зелени Балкани” и чиновници на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР